KÓRUSBÓL FARAGOTT KIRÁLYFI – újra előadja a CSIIIKSZ≡RDA (hat koncert)


 

Milyen egy mese mesélő nélkül, milyen egy kórusmű zeneszerző nélkül, milyen egy szerelmi történet szavak nélkül? Lehet napfelkeltét festeni hangokkal? Hogy hangzik a víz dallama? Milyen sötét lehet egy dallamerdő? Minderre választ kap, aki eljön a Kórusból faragott királyfi című előadásra, ahol a CSIIIKSZ≡RDA kórus azt is megmutatja, hogy milyen az improvizáció hangszerek nélkül. Lesz királyfi, királylány, vándorút, éjszaka, nappal, sziklafal, akadályok, örömök, bánatok, varázslatok, és természetesen szerelem. Mese a javából, tisztán zenében.

koncert időpontok:
2014. március 7. 19.00 és 20.30
2014. március 8. 16.00 és 18.00
2014. március 9. 16.00 (gyerekbarát előadás) és 18.00

helyszín:
Iparművészeti Múzeum, 1091 Budapest, Üllői út 33-37.

A KONCERTEKRE A REGISZTRÁCIÓ KÖTELEZŐ az alábbi linken:
https://www.eventbrite.com/e/korusbol-faragott-kiralyfi-ujra-eloadja-a-csiiikszrda-registration-10640836027
A koncert ingyenes, adományt köszönettel elfogadunk (500-1000 forint).

A regisztrációnál a legördülő sávból válaszd ki, hogy melyik koncertre szeretnél jönni, és azt is add meg, hogy hány fő számára igényelsz jegyet. Ha több fővel regisztrálsz a regisztrációs listában a te neved alatt jelennek meg a plusz fők is. Ez a beléptetéskor fontos lehet.
Ha regisztráltál, de mégsem tudsz eljönni a koncertre, kérünk, írj nekünk és mondd le a foglalásodat.
Ha kell, kérdezz! csikszerda.kozonsegszervezes@gmail.com

A 2009-ben alakult, mára 110 aktív taggal éneklő kórus Tóth Árpád karnagy vezetésével vallja, hogy a 21. század elején ideje leszámolni a kórusénekléshez tapadó mintegy százéves megszokásokkal, érdemes újragondolni a közösen énekelve alkotás minden egyes mozzanatát. A CSIIIKSZ≡RDA a zene birodalmának új mezsgyéin halad, kreatívan improvizál, kipróbál szokatlan dolgokat – a visszajelzések alapján az eredmény katartikus és garantáltan megújítja a lelket.

Egy hozzászólás “KÓRUSBÓL FARAGOTT KIRÁLYFI – újra előadja a CSIIIKSZ≡RDA (hat koncert)” bejegyzésre

  1. kt szerint:

    érdekes, kiváncsi vagyok

Itt lehet hozzászólni !