Hua Mulan balladája

A hatodik században járunk, egy váratlan mongol támadás hatására a kínai császár teljes mozgósítást rendel el. Minden családnak ki kell állítania egy katonát, hogy a birodalmat megóvják a belső ellenség okozta pusztulástól. Mulan a legifjabb lány a családban, aki beteg apja helyett vonul be, magát férfinak álcázva. Kockára teszi életét a véres küzdelemben, erőn felüli kihívást vállalva a család jövője érdekében.

Két kultúra, amely évszázadokon át élt egymás mellett, békésen és viszályok közepette. És egy harmadik, a miénk -amelynek gyökerei szintén arról a vidékről erednek. Ezek kölcsönhatása válik hallhatóvá a CSIIIKSZ≡RDA legújabb előadásában, amely a régi kínai ballada lenyűgözően modern feldolgozása, az általuk már jól ismert kórusimprovizáció módszerével.


A koncertek időpontjai:
2014. 06. 13. péntek, 19.00 és 21.00 óra
2014. 06. 14. szombat, 19.00 és 21.00 óra
2014. 06. 15. vasárnap, 16.00 (gyerekbarát előadás) és 18.00 óra

A KONCERTEKRE A REGISZTRÁCIÓ KÖTELEZŐ
link: http://www.eventbrite.com/e/hua-mulan-balladaja-tickets-11818309883

A koncert ingyenes, adományt köszönettel elfogadunk (500-1000 forint).

A regisztrációnál a legördülő sávból válaszd ki, hogy melyik koncertre szeretnél jönni, és azt is add meg, hogy hány fő számára igényelsz jegyet. Ha több fővel regisztrálsz a regisztrációs listában a te neved alatt jelennek meg a plusz fők is. Ez a beléptetéskor fontos lehet.
Ha regisztráltál, de mégsem tudsz eljönni a koncertre, kérünk, írj nekünk és mondd le a foglalásodat.
Ha kell, kérdezz! csikszerda.kozonsegszervezes@gmail.com

kép készítője: Sall Fanni, grafikus

Itt lehet hozzászólni !