Közönségvélemények a JÓNÁSról:

“Nagyon szépen köszönöm a péntek esti élményt! Claire mesélt erről a fantasztikus csapatról. Csodálatos hogy a mai Világban talál az ember még lámpást ami mutatja a fényt. Számomra ezt jelentette a péntek este. Láttam a sok kedves embert,az arcukon a boldogsággal az örömmel . És örültem hogy a részese lehetek ennek a pillanatnak. Köszönöm az élményt . Gyönyörű volt a kórus összecsengő hangja. A beskálázás fantasztikus volt . Emellett pedig gyönyörű volt a terem is. Érezhető volt a sok lelkiismeretes gyakorlás az este folyamán. Köszönöm.”

“Újszerű és nagyszerű élmény volt, köszönöm!”

“Szombat este voltam. Nagyon tetszett a koncert, különösen Gózon Éva gyönyörű dala – kifejezetten örültem, hogy az volt a ráadás. 
(Nem is tudtam, hogy további programok is lesznek. Nagyon jó volt a két másik koncert is, különösen a Soharóza – én általuk találkoztam először ezzel a számomra akkor mellbevágóan új kórusénekléssel, a 2009-es Ördögkatlan megnyitóján.)”

“Az élmény szavakba nem foglalható. Köszönöm!”
(folyt. köv. a kép alatt!)

“Üdítő élmény volt az előadás, várom a következőt!”

“Hálás köszönet minden egyes Csíknak!! Mára kialakult bennem a pavlovi reflex, hogy ha csíkokat látok rögtön lúdbőrzök. Fantasztikusak vagytok! Köszönömköszönömköszönömköszönömköszönöm!”

“Sajnáltam, hogy ilyen rövid volt az előadás…bár mindig többet hallgatnálak Titeket! ”

Itt lehet hozzászólni !