Boleyn Anna csíkosban

részletek itt

Visszajelzések:

“Istenem, de gyönyörű volt ez már megint. Köszönjük szépen.”

“Gratulálok a kórusnak és minden tiszteletem Tóth Árpinak.Az előadás minden részletében maximumon, nagyon pörgő, árad a zene szeretete.És nem mellesleg a facebook oldal szerkesztése is profizmusra vall.”

“Nagyon szép volt. Köszönöm.”

“Nagyon megérintett a zenélésetek ismét, és zseniálisak voltak a “hangoszlopok”, ahogy egy átható dallamból egyenként kibomlott az egyének dala… csak azt sajnáltam, hogy nem tudtam mindenki mellett elmenni, mert kétfelől jött a lépcső… ha lesz még ilyen, két kört futok”

“Ez ma nagyon jól esett.”

“Tegnap este kaptam egy szeletet a reneszánszból magából! A sietve érkezés után megnyugtattatok, aztán felráztatok és táncra perdítettétek a szívem. Bevontatok és felemeltetek, aztán az utolsó pillanatig meg is tartottatok, hogy végül óvatosan letegyetek és utamra eresszetek
Ez a legtöbb és legcsodálatosabb, amire a zenével képes lehet az ember. Gratulálok, csak így tovább!”

“csodás volt, köszönöm”

“Szuper volt! Megmosolyogtató meglepő megható megindító! Köszi szepen! Nagyon jol szóltak a hangszerek, es jo volt a lépcsőházi akusztika. A fenti teremben valóban kevésnek tűnt a levegő, de zseniális volt, hogy a pincében fejeződött be!”

“Öröm volt elmenni, ott lenni, részt venni, meghallgatni. Köszönjük a lehetőséget, a szép estét, a kellemes előadást, melynek dalai azóta is bennünk keringenek.”

“Sokan nem értik, mi tetszik nekem a régi-új épületeken. Pedig minden épület tele van gondolattal, érzéssel, akarással. Csak meg kell hallani ezeket. A Csikszerda persze egy nagyszerű kórus, kiváló emberekkel (egyre többel) és csodálatosan kreatívan éleszti újra a régi kottákat, szeretteti meg az éneklést, a hangot. De ami számomra igazán plusz egyedülálló, ahogy megszólaltatja a különböző tereket. Most egy régi szép gimnáziumi épületet töltött be hanggal, a pincétől, a lépcsőházon keresztül az emeletekig. Korábban egy tornatermből varázsolt hánykolódó hajót és zenét, előtte templomokat, vagy a tűzfalak közötti teret hangolta át. Igazi varázslók, ahogy csordultig töltik hangokkal a tereket!”

“Ismét felemelő – és ezúttal megrendìtő is volt, node a derű sem maradt el”

“Először láttunk Benneteket és óriási élmény volt. A közös éneklés mozgatott meg legjobban, de magával ragadott az örömzenekar is. Az aulába menetet kísérő éneklő sorfal pedig teljesen visszaadta a kor hangulatát. Mintha egy ódon kastély falai közt mentünk volna derengő fáklyafény mellett.  köszönjük az élményt!”

“Bennünk is zeng a dal, gyönyörű volt!”

“Csak azt tudom mondani, amit Andrej Rubljov mondott a harangöntés után a kölyöknek: ünnepet szereztetek az embereknek! Csodás volt veletek énekelni, dúdolni, idegenekkel egymásra mosolyogni – mindenki arcán ragyogott az öröm!
És akkor már nem állhatom meg, hogy ne idézzem Albert Aylert is ide:
“The music is the healing force of the Universe.”

“Szuper volt! Megmosolyogtató meglepő megható megindító! Köszi szepen! Nagyon jol szóltak a hangszerek, es jo volt a lépcsőházi akusztika. A fenti teremben valóban kevésnek tűnt a levegő, de zseniális volt, hogy a pincében fejeződött be!”

“Szombat óta sincsenek szavaim, mindhárom előadás könnyekig tudott hatni. A kedvenc svéd filmemet, a hétköznapi mennyországot idézitek meg élőben, meg azt, hogy vannak csodák, s ezek a csodák csíkosak. Hálásan köszönöm, hogy időről időre zengtek!!”

Itt lehet hozzászólni !